Harjoitussuunnitelmat

LEIKITEN-HARJOITUSSUUNNITELMAT HARJOITTELUN SUUNNITTELUA JA SEURANTAA VARTEN

Harjoitussuunnitelmat tekevät harjoittelun suunnittelusta ja seurannasta vaivattoman ja nopean. Tutkittuasi lapsen kielelliset taidot valitset sopivat värilliset lomakkeet, täydennät ne omilla muistiinpanoillasi ja suunnitelma on valmis.

Jos lapsi tarvitsee esimerkiksi kielellisen tietoisuuden harjoituksia sekä ääntämisharjoituksia, valitset etusivun lisäksi lilan ja vihreän kaavakkeen. Värillisistä kaavakkeista valitset oikean vaikeustason, esimerkiksi vaaleanlila ja kirkkaanvihreä kaavake. Etusivulle kirjoitat lapsen nimen ja muita tarpeellisia tietoja ja vaikkapa ohjeita päiväkoti- tai kotiharjoittelua varten. Muilta sivuilta valitset sopivat osa-alueet, merkitset tärkeimmät alueet ja ruksaat yli ne, joita ei tarvitse harjoitella. Tyhjille riveille voit lisätä muita tarpeellisia tehtäviä kuin Leikiten-pelejä. Nyt sinulla on valmis suunnitelma. Samoille lomakkeille voit pitää kirjaa siitä mitä harjoituksia on tehty ja miten ne ovat sujuneet. Kaavakkeet ovat hyvin selkeät ja havainnolliset, joten nopealla silmäyksellä näet sen hetkisen tilanteen.

Harjoitussuunnitelmalomakkeet ovat yhdellä cd-levyllä, joka sisältää kaikki nyt myynnissä olevat värit. Cd:n hinta on 56 e ensimmäinen CD. Seuraavat harjoitussuunnitelmat maksavat 10 e / CD. Hinnat sisältävät arvonlisäveron 24 %.

Harjoitussuunnitelmat myydään ainoastaan Leikiten-pakettien ostajille.

Harjoitussuunnitelman käyttäminen vaatii Word 97/2000/XP tai uudemman tai vastaavan ohjelma, jolla CD aukeaa.

 

kaikki paketit ja v�rit.gif