Tilaus

Mahdolliset tarjoushintamme tulevat näkymään tilausvahvistuksessa. Tilauskaavakkeella näkyvät ohjevähittäishinnat.

Voit tilata kolmella eri tavalla.

1. Avaa tilauskaavake ja lähetä tilaus suoraan sähköpostiimme.

2. Soita tilaus puhelimitse.

3. Voit tilata myös omalla tilauskaavakkeellasi. Siinä tulee näkyä kaikki Leikiten Oy:n tilauskaavakkeessa olevat tiedot. Lähetä oma tilauskaavakkeesi sähköpostiin tilaus@leikiten.fi tai alla olevaan osoitteeseen.

Toimitusaika-arvio annetaan tilausvahvistuksessa, mikä lähetetään tilaajan sähköpostiin.

Jos haluat sähköisen laskun, merkitse tarvittavat tiedot tilauksen yhteydessä. Muussa tapauksessa lasku toimitetaan paperilaskuna.

Voit jättää Leikiten Oy:lle palautetta sähköpostiin palaute@leikiten.fi. Meille voi myös soittaa arkipäivisin, mielellään kello 8-17.

Leikiten Oy:n tietosuojaselostesivu

Leikiten Oy

Katajakuja 38, 37370 Vesilahti

p. 0500-667 812 (Jouko Isopahkala)

tai

040-7386 410 (Pauliina Isopahkala)

 

Toimitusehdot

Pakettien ja puolipakettien hinta sisältää toimituksen postilokerikkoon tai Postiin Suomessa, laskutuskulut ja arvonlisäveron. Perilletoimituksesta lisäveloitus 10 e.

Harjoitussuunnitelmien toimituskulut ovat 5 e. Leikiten-paketin tai yksittäisten pelien yhteydessä tilattujen harjoitussuunnitelmien toimituskulut ovat 0 e.

Lasku yrityksille ja kielenkuntoutuksen ammattilaisille tulee tuotteen mukana. Jos laskutusosoite on erikseen, lasku lähetetään postitse. Erikseen pyydettäessä laskutamme sähköisellä laskulla. Maksuehto on 14 pv netto. Huomautuskulut 6 e / huomautus ja viivästyskorko 11 %.

Yksityishenkilöitä laskutetaan ennen toimitusta. Laskutus tapahtuu siinä vaiheessa, kun toimitusaika on tiedossa.

Toimitetun pakettikaupan peruuntumisesta laskutamme 40 e, sillä jokaisessa paketissa on satoja osia, jotka täytyy tarkistaa palautuksen jälkeen.

Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%. Leikiten Oy on  arvonlisäverovelvollinen ja se on merkitty ennakonperintärekisteriin. Leikiten Oy:n Y-tunnus on 1638321-0.

leikiten-logo.jpg