Hinnat ja maksuehdotKokonaisten ja puolikkaiden pakettien hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%, toimituskulut postilokerikkoon tai Postiin sekä laskutuskulut. Perilletoimituksesta lisäveloitus 10 e.

Kokonaiset paketit 470 e / paketti

Puolikkaat paketit 245 e / paketti

Yksittäiset kortti- ja lautapelit 20 e / peli

Yksittäiset onkimispelit ja onki 25 e / peli

Yksittäiset pelit eivät ole samoja kuin paketeissa olevat pelit. Paketeissa olevia pelejä ei myydä yksittäin.

Yksittäin myytävät pelit toimitetaan postiin tai postilokerikkoon. Toimitusmaksu on 5 e / lähetys. Pelien määrä ei vaikuta toimitusmaksuun. Mikäli yksittäiset pelit tilataan kokonaisen paketin tai puolipaketin yhteydessä, toimitus on ilmainen.

Harjoitussuunnitelmat CD kaikille myynnissä oleville paketeille 56 e / kpl. Lisäkappaleet 10 e / kpl. Hinnat sisältävät toimitusmaksut.

Tilauksen kokonaishinta tulee vasta tilausvahvistuksessa, jossa huomioimme myös mahdolliset tarjoukset. 

Yrityksille ja kielenkuntoutuksen ammattilaisille lasku lähetetään toimituksen yhteydessä. Maksuehto 14 pv netto.

Yksityisille tilaajille lähetetään lasku siinä vaiheessa, kun toimitusaika on tiedossa. Tavarat toimitetaan vasta, kun suoritus näkyy tilillämme.


Leikiten Oy:n hinnat sisältävät arvonlisäveron 24 %.

VEROTUKSEN VAIKUTUS HANKINTAHINTAAN AMMATTIKÄYTÖSSÄ

Oletko huomannut, että suuren osan tuotteiden hinnasta maksaa verottaja, koska pienhankinnat voidaan vähentää suoraan käyttöönottovuoden verotuksessa?

Verottajan määrittelemä pienhankintaraja kertatilauksessa on 850 e (alv 0%) eli 1054 e (alv 24%) ja tilikauden aikana 2500 e (alv 0 %) eli 3100 e (alv 24 %).

Voit siis ostaa kaksi pakettia ja yhden Harjoitussuunnitelmat - CD-levyn yhdellä kertaa ja tehdä saman arvoisen tilauksen kolme kertaa vuoden aikana. Tällöin hankintakulut vähentävät kyseisen vuoden maksettavaksi tulevia veroja huomattavasti.

Pienhankintarajat ylittävissä tilauksissa vähennykset tehdään useamman vuoden aikana eli verovähennys tulee käytettyä hitaammin.